X

Si Eu Traiesc Sanatos

Vrem sa fiti prieteni cu noi pe pagina de Facebook!


fruct
Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fundatia PRAIS intra in luna mai in forta maxima - 325 de elevi din ciclul primar participa la interventia SETS in Scoala nr. 27 "Principesa Ileana"

<< Inapoi

Luna mai a debutat la Scoala nr.27 “Principesa Ileana” cu interventia miscarii nationale “Si eu traiesc sanatos!” – SETS. Fundatia PRAIS impreuna cu studentii de la UNEFS au sustinut pe 2 si 3 mai lectii deschise implicand activ aproximativ 325 de elevi din ciclul primar. Doamna invatatoare Cristina Cozac, coordonator la nivel de scoala al proiectului, ne-a fost alaturi pe tot parcursul lectiilor impreuna cu celelalte cadre didactice si profesoare de sport.

Sabina, Razvan, Laura, Alina, Costin si Alexandru au pregatit pentru cele 2 zile cate 3 ore de activitate fizica, precum si discutii despre importanta unei alimentatii echilibrate pentru elevii claselor a II-a, a III-a si a IV-a. Elevii au realizat in prima parte a lectiei exercitii usoare de incalzire, urmate de diverse joculete cu mingea precum baschet,fotbal, dar si exercitii cu coarda. Printre exercitiile cele mai indragite de copii s-au numarat jocul de-a statuile si ratele si vanatorii.