X

Si Eu Traiesc Sanatos

Vrem sa fiti prieteni cu noi pe pagina de Facebook!


fruct
Pagina de start

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fundatia PRAIS a sustinut 3 lectii deschise la Scoala cu clasele I - VIII nr. 2, din sectorul 5

<< Inapoi

Odata cu apropierea vacantei, si lectiile deschise sustinute de Fundatia PRAIS in cadrul primei editii a miscarii nationale “Si eu traiesc sanatos!”-SETS se apropie de final. Astfel, saptamana trecuta, 150 de elevi si 10 cadre didactice de la Scoala cu clasele I – VIII nr. 2 din sectorul 5 au participat, alaturi de voluntarii PRAIS, studenti si cadrele didactice de la UNEFS la o serie de 3 lectii deschise.

 

Andra, Radu si Corina, partenerii nostri voluntari, studenti la UNEFS, le-au explicat copiilor de ce este bine sa faca miscare zilnica, gimnastica de dimineata, sa manance sanatos si sa respecte cele trei mese importante zilnice. Partea practica a fost sustinuta de Corina, Andreea si Andra.

 

Fiecare lectie deschisa s-a terminat cu doua jocuri. Primul dintre ele a fost “Buchetelele”,  in care, in timp ce elevii alearga, studentul striga un numar. Imediat elevii trebuie sa se grupeze in functie de numarul strigat. Pentru cel de-al doilea, „Statuile”,  unul dintre studenti se intoarcea cu spatele si va  face cativa pasi. Elevii trebuie sa-l urmareasca si sa se aranjeze in asa fel incat fiecare sa inchipuie o “statuie“. Cand se fluiera, studentul se intoarce si toti elevii trebuie sa ramana nemiscati in pozitia de “statui”. Cine se misca este trimis in spate, pe ultimul rand.

 

Ultima lectie programata va fi pe 31 mai, la Scoala cu clasele I – VIII nr. 197, din sectorul 6.