Pagina de start

Despre SETS

     

 

Veniti alaturi de noi in cadrul miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS, initiata de Fundatia PRAIS acum 10 ani in Romania.

 

Vizitati-ne si pe - www.facebook.com/MiscareaSETS.

 

Continuam miscarea SETS cu sprijinul partenerilor nostri institutionali si al companiei Nestlé Romania - Partener Fondator al miscarii SETS, in cadrul proiectului sau global: Nestlé for Healthier Kids.

 

Elevii din scolile cu ciclul primar si familiile acestora au acces gratuit la toate materialele educationale SETS, la sfaturi, interviuri cu medici, sportivi, psihologi de pe portalul www.sets.ro.

 

Organizam in scoli activitati extracurriculare ce promoveaza stilul de viata sanatos bazat pe igiena, nutritie echilibrata, activitati fizice si sport. Impreuna cu elevii, desenam, facem gimnastica, dansam, gatim, ii invatam obiceiurile de viata echilibrata, in familie si in viata. 

 

Dati like paginii noastre de www.facebook.com/MiscareaSETS, invatati, participati!

 

Anual oferim acces la informatii si activitati cu sprijinul scolilor, la circa 50.000 de elevi, familiilor acestora, cadrelor didactice si publicului larg. 

 

Miscarea SETS implementeaza obiective din cadrul celor doua campanii globale ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS): „Impreuna combatem bolile netransmisibile" - #beatNDCs si Planul Global de Actiune privind Activitatea Fizica 2018-2030 – „Oameni mai activi pentru o lume mai sanatoasa – Let’s be active".

 

Rezultate? In perioada 2011-2020, miscarea nationala SETS a angrenat peste 198.000 de elevi din clasele pregatitoare – a IV-a si familiile acestora, 3.000 de cadre didactice din 250 de scoli, 2 milioane public larg din 6 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Otopeni, Roman, Timisoara si 15 comunitati rurale din judetele Prahova, Neamt si Timis.

 

La baza reusitei noastre stau: metodologiile Fundatiei PRAIS recunoscute international ca model de bune practici, parteneriatul public – privat din care au facut si fac parte institutii de stat, organizatii medicale, sportive si universitati, Consiliul Stiintific SETS, Partenerul Fondator SETS - Nestlé Romania. Toti ne-au sustinut in acest deceniu in dezvoltarea miscarii nationale SETS. Va multumim!

 

Haideti alaturi de noi! Fiti parte din miscarea „Si eu traiesc sanatos!” – SETS.

 

Silvia Bucur

Presedinte Fundatia PRAIS

 

www.sets.ro

www.facebook.com/MiscareaSETS

www.youtube.com/MiscareaSETS

www.praisfoundation.com

 

Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing