Pagina de start

Primul ambasador al miscarii SETS: Chef Ashlie Dias

<< Inapoi

Bucuresti, 22 noiembrie 2011. Miscarea nationala „Si eu traiesc sanatos - SETS” initiata de Fundatia PRAIS, si-a desemnat primul ambasador de onoare: Ashlie Dias, executive chef al unui binecunoscut hotel de 5 stele din Bucuresti.

Ashlie a creat voluntar, un prim set de meniuri speciale SETS, filmari si texte care pot fi accesate pe site-ul web (www.sets.ro), pe pagina de Facebook si pe canalul Youtube (www.youtube.com/user/MiscareaSETS) al miscarii. Folosind ingrediente naturale, in combinatii inedite si totodata simple, Ashlie ofera reteta unei experiente culinare deosebite si sanatoase, la indemana oricui. Totodata, prin intermediul platformei de comunicare online SETS, el poate sa ne ghideze asupra modului in care putem transforma, cu putina imaginatie, relatia pe care o avem cu alimentele; un bun prilej de valorizare a timpului de calitate petrecut alaturi de cei dragi, dar si de autocunoastere.

 

„Lumea adora mancarea, pe de alta parte suntem in plina dezbatere asupra ce, cum si cand mancam. De aceea l-am invitat pe Ashlie, un adevarat maestru in gastronomie, sa sprijine prin valorile sale personale si experienta pe care o are, obiectivele Miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos”- in calitate de ambasador SETS. Retetele sale cu ingrediente naturale, usor de pregatit, pot stimula familiile sa gateasca rapid, inovator, gustos si desigur sanatos!” a declarat Silvia Bucur, Presedintele Fundatiei PRAIS.

 

Miscarea „Si eu traiesc sanatos - SETS” initiata de Fundatia PRAIS in martie 2011 are ca obiective in urmatorii 5 ani prevenirea obezitatii infantile la copiii cu varsta pana la 12 ani si promovarea unui stil de viata sanatos in randul familiilor din Romania.

 

Miscarea nationala SETS face parte din programele globale bazate pe comunitate in cadrul carora  o alianta de valori - oameni de stiinta, medici, universitati, parteneri institutionali, lideri de opinie, companii si asociatii, se reunesc pentru a contribui la schimbarea obiceiurilor de nutritie,  stilului de viata al intregii familii. SETS este recunoscuta la nivel international, fiind membru al Epode International Network (EIN), care reuneste programe cu metodologii similare din tari precum: Franta, Belgia, Olanda, Scotia, Spania, Grecia,  Mexic, Australia, Canada.

 

SETS are ca parteneri organizatii, asociatii si companii importante: Federatia Romana de Atletism, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, UNEFS, Federatia Romana de Nutritie, Diabet si Boli Metabolice,  Societatea de Nutritie din Romania, Romalimenta, Carrefour.Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing