Pagina de start

INTERVIURILE VOLUNTARILOR SETS: ANDRA VULPE

<< Inapoi

Astazi vom prezenta cea de-a treia voluntara UNEFS, una dintre veteranele orelor deschise SETS, care a fost alaturi de noi de la prima editie si care a tinut peste 30 de lectii deschise! Numele este Andra Vulpe, are 23 de ani si este studenta in anul II la Masteratul de Educatie fizica si activitati de timp liber, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport.

 

"De mica practic sport. Am incercat mai multe sporturi, dar am ramas la cel pe care il practic in acest moment - volei. Imi place sa fac miscare in fiecare zi si acesta ar fi un alt motiv pentru care am ramas in continuare in legatura cu organizatorii SETS: pentru a promova sportul, alimentatia si igiena, in special printre cei mici."

 

Cea insemnat pentru tine acest voluntariat?

Mult,foarte mult! Pentru ca imi plac copii si imi place ideea pe care o pun in aplicare cei de la SETS. Acest voluntariat este de mare ajutor pentru viitori tineri profesori de educatie fizica si sport si, implicit, imi este si mie de foarte mare ajutor. Dar cel mai important este ca IMI PLACE ceea ce se intampla in cadrul miscarii nationale "Si eu traiesc sanatos! - SETS".

 

De ce ai ales sa faci voluntariat in cadrul miscarii noastre nationale "Si eu traiesc sanatos! - SETS"?

Prima data, a trebuit sa mergem in scoli pentru a tine lectii deschise, dar mie mi-a placut mai mult aceasta idee incat, ulterior, am continuat sa tin aceste lectii de dragul lor, al copiilor. Imi place aceasta miscare pentru ca imi ofera posibilitatea sa predau si sa fiu printre copii, chiar daca inca nu am avut ocazia sa fiu profesoara, desi imi place sa predau. Mi s-a parut o modalitate buna de a ma pregati in acest sens si am profitat, si inca profit de acest lucru. Imi place si ma duc de placere in scoli pentru astfel de lectii :)

 

Parerea ta despre SETS:

Miscarea SETS este foarte interesanta si importanta pentru viitorul copiilor. Dupa doar cateva ore de predat, pot spune ca am inceput sa ma simt ca acasa. Organizatorii sunt niste oameni extraordinari. Mi-a facut si in continuare imi face placeresa lucrez cu ei. Mi se pare foarte important ca inca de mici, copii sa cunoasca importanta alimentatie, igienei si mai ales a sportului in viata lor de zi cu zi/scolara.Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing