Pagina de start

INTERVIURILE VOLUNTARILOR SETS: LUCIANA MARIN

<< Inapoi

Continuam seria de mini interviuri cu Luciana Marin. Are 22 de ani si este studenta in cadrul  Facultatii de Educatie Fizica si Sport, la masterul de  Nutritie si Remodelare Corporala. Luciana este o persoana sociabila, iar printre pasiunile ei se numara gatitul. 


 

1.  Ce a insemnat pentru tine acest voluntariat?

Pentru mine acest voluntariat a fost o experienta noua, lucrand simultan cu peste 20-30 de copii. A fost o experienta deosebita, de care am profitat la maxim si care mi-a testat limitele. A fost o oportunitate care rar se iveste la noi la scoala si de care am vrut sa profit.


2. De ce ai ales sa faci voluntariat in cadrul miscarii noastre nationale "Si eu traiesc sanatos! - SETS"?

Am aflat de aceasta miscare de la profesorii nostri, care ne-au explicat ca acest voluntariat va fi un bun exercitiu pentru noi, care ne va pregati pentru viitoarea cariera didactica.


3. Testimonial despre SETS

Fundatia PRAIS este o organizatie care promoveaza sportul printre cei mici. Tinteste bine, avand in vedere ca ei sunt viitorul nostru,atrangandu-i spre sport si aratandu-le ca in acealasi timp acesta poate sa fie si educativ si distractiv. Am colaborat foarte bine cu echipa organizatorie si mi-a placut ca este colectiv primitor, prietenos, pe care te poti baza.Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing