Pagina de start

Pasiunile copiilor? Sportul si un zambet larg! :)

<< Inapoi

Miscarea Nationala "Si eu traiesc sanatos" a ajuns si in Scoala Gimnaziala Nr. 62. 

Marti si miercuri, 8-9 aprilie, voluntarii nostri, Bogdan si Sorina, impreuna cu studentii de la UNEFS i-au provocat pe cei mici la miscare. In decursul acestor doua zile, au fost implicati elevi din 17 clase I-IV. 

 

La inceputul activitatii,ne-am asigurat ca elevii stiu cate mese principale trebuie sa consumam zilnic, dar si cate gustari. Apoi, am descoperit ca majoritatea dintre ei practica diverse activitati sportive, precum : atletism, gimnastica, fotbal sau baschet.

 

 

 

Dupa ce ne-am facut temele din punct de vedereal informatiei despre nutritie, a venit randul studentilor de la UNEFS sa-i motiveze pe copii sa faca miscare. Andra si Alexandru au fost responsabili de intretinerea unei atmospere positive, dar si de punerea in miscare a micilor sportivi. Dupa o serie de exercitii de incalzire, acestia i-au invatat cateva jocuri care i-au incantat pe micii sportivi. Au alergat, au ras, s-au intercut: toata lumea a vrut sa ocupe locul I.

 

 

 

Timpul a trecut mai repede decat ne-am imaginat. La finalul activitatilor, elevii ne-au intrebat cu mare interes daca mai venim si in ziua urmatoare. Cativa dintre ei ne-au incantat cu reprezentatii de la cursurile pe care acestia le urmeaza in vederea performantei sportive. Am invatat cha-cha, am invatat sa ne aparam in stilul jiujitsu si am aplaudat gimnastele cu multe diplome in palmares. Pentru ca au fost receptivi si dornici sa invete i-am rasplatit cu diplome si ... imbratisari!

 Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing